va rog ajuta ti ma ca ju stiu cum se face dau coroana
Anexe:
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
x²+x-2=x²+2x-x-2=x(x+2)-(x+2)=(x+2) (x-1)
x²+2x-3=x²+3x-x-3=x(x+3)-(x+3)=(x+3)(x-1)
Conditiide existenta x≠-3 si x≠1, pt ca numitorul nu poate fi 0
raportul se simplifica prin x-1≠0 si ramane
(x+2)/(x+3)
robertdan272:
multumesc
Alte întrebări interesante
Engleza,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Biologie,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă