Limba română, întrebare adresată de Ionelgabrielhi, 9 ani în urmă

Va rog ajutati cu o compunere:
Imagineazati,in8-10 rânduri,ca esti o stea si povesteste un miracol din galaxie,folosind cât mai multe verbe la diateza activa (foloseşte prea.1,sg;naratiune)

REPEDE AM NEVOIE CA MAINE AM INSPECȚIE!!!!!!!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
1
                   Dorinta...
  Intr-o zi de primavara, eu am gasit un trifoi cu patru foi, desi stiind ca daca iti pui o dorinta nu se indeplineste, eu mi-am pus ca as vrea sa fiu o stea pentru o zi. 
    Dupa un timp, noaptea, ma uitam pe cer si priveam stelele si ma gandeam daca mi se va indeplini vreodata visul, iar apoi , brusc, eu eram undeva in spatiu si priveam tot universul. Nu-mi venea sa cred, oare dorinta mi se indeplinise? Oare o fi adevarat ce mi se intampla? Dar nu mai conta, de era vis sau adevarat, ma bucuram de ce vedeam. dupa cateva clipe, am vazut un meteorit ce a lovit o planeta nelocuita, nu era din galaxia noastra, dar era asa cum am mai vazut in filme... Eu eram uimit de ce se intampla, dar din pacate, dupa cele vazute, m-am intors inapoi la fereastra mea, in acel moment m-am intrebat: ,, Doamne, oare a fost adevarat tot ce am vazut?" , iar prin uimire mea , chiar mi-a raspuns, pe cer era scris pe stele urmatoarea fraza: ,, ai fost pentru un moment o stea, dupa cum ti-ai dorit, iar eu, prin calea asta , ti-am aratat un miracol din galaxie, nu spune nimanui"... 
    Uauu! Cu atat am ramas in minte de atunci, totul a fost uimitor.


Ionelgabrielhi: dar dc ai făcut mai lung trebuia 8 10 randuri
Ionelgabrielhi: incanu imi aparu optiunea să dau cel mai bunraspuns
Ionelgabrielhi: nu îmi aparu
Ionelgabrielhi: iti dau cand apare
Ionelgabrielhi: dacă mai am nevoie de ceva pot spe
Ionelgabrielhi: pot apela la tine
Alte întrebări interesante