Limba română, întrebare adresată de nechitagabi8pc1vyy, 8 ani în urmă

Va rog ajutati-ma. Am nevoie de ajutor urgent

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Danielayess
1
Înapoi în copilărie. Elena împreună cu micul ei prieten șoricelul Chiț au făcut o mașinărie mare și maiestoasa a timpului care îți oferea posibilitatea sa te întorci în timp. Acestea au intrat în mașinărie și aceasta sa stricat cei doi au rămas teleportați pe veci în copilăria Elenei când aceasta avea vârstă de 5 ani . Elena și cu Chit au rămas șocați de cele întâmplate și deodată vad în tufiș un copilaș care culegea mure era chiar ea o strigă pe copilă stiind ce urgie o sa vină și se urcă cu toți într-un copac iar după un timp apare ursul furios vrând parcă sa dea socoteală hoțului de mure apoi pleacă. Copila îi spune :Mulțumesc Elena pentru că mai ajutat sa scap de acel urs fioros iar Elena îi răspunde :Știam ceea ce va urma pentru că eu sunt tu când eram mai mică, însă te rog ceva poți să ne duci acasă iar copila răspunde da cum sa nu și catai bate din palme astea sau trezit acasă.
Răspuns de marcela16
2
Era sfârșit de an, trebuia sa fac bilanțul contabil pe tot anul, iar asta însemna multe ore petrecute la calculator. Cat as fi vrut sa mai fiu din nou copil, sa n-am griji . Mi-am pus capul pe birou, preț de câteva minute, pentru a mă relaxa . În fața mea era o fetiță mică și dragalasa, cam de cinci ani, care-mi făcea cu mâna.
- Bună! Nu te-am mai văzut prin cartier. Locuiești aici?
Îmi era cunoscuta vocea , chipul, dar nu știam de unde.
- Cred ca da, i-am răspuns nedumerită!
- Numele meu este Andreea Popescu ,am cinci ani și locuiesc în blocul acela, unde se văd florile la fereastra. Iar ea e Ema, păpușa mea.
Și pe mine mă cheamă tot așa, și tot acolo locuiesc ,și eu aveam o păpușă, Ema, îmi venea sa-i spun.
- Andrea, trezește -te!
Mi-am ridicat ochii, era mama. În fața mea stătea teancul de acte.
Alte întrebări interesante