Limba română, întrebare adresată de robertaandreea5253, 8 ani în urmă

Va rog ajutați ma.Am nevoie de o compunere despre o întâmplare la școală și sa conțină un sentiment și o emoție.Dau coroana​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de simiondavidcristian
0

Răspuns:

Intr-o dimineata minunata de vara,mi-am adus aminte ca este ziua mea.Singura zi din an in care sunt răsfață si primesc multe cadouri,felicitari si urari de bine.

Ziua a decurs ca o zi normala,nimeni nu mi-a zis vreo urare sau sa primesc vreun cadou ,nici macar parinti sau sora mea.Ceva era ciudat,de obicei ma trezeam cu cadouri langa mine, dar acum se pare ca nu am uitat doar eu,nu pot sa fiu furioasa pe ei,dar sunt trista,oare nu mai contez pentru ei?Sau doar au uitat data zilei mele de nastere.

La un moment dat,ma striga mama,acum cred ca si-a adus aminte.Bucuroasă am mers rapid in bucatarie.

-Vrei sa mergi la cumpărături cu mine? am dat afirmativ din cap si am inceput sa ma pregătesc, acum sunt sigura ca au uitat toti.

In drum spre supermarket, am observat ca o luam pe alt drum,nu am intrebat-o de ce. Am zis ca poate mergem la alt magazin.Aceasta se opreste in fata unei cladiri înalte,mi-a spus sa o astept in masina,ca se întoarce in 2 minute.Trec 10-20-30 de minute dar tot nu vine,incep sa ma enervez, mai stau 5 minute si apoi intru in cladire,cu nervi la pamant.

Deodată, se aprinde o lumina si din toate partile apare oameni care striga "La multi ani!".Am inceput sa plâng.Nu ma asteptam la asa ceva,mai ales dupa ce am crezut ca au uitat.Eram atat de bucuroasa si nu puteam sa imi descriu emoțiile din momentul acela.Acum am vazut cu adevarat ce inseamna sa fi bucuroasa.Plangeam de bucurie,era un sentiment atat de puternic incat inima imi ieșea din piept.

A fost o zi minunata

Explicație:

suces!


robertaandreea5253: scuze dar trebuia o intamplare la scoala
simiondavidcristian: scuze
Alte întrebări interesante