Limba română, întrebare adresată de anascumpik79, 9 ani în urmă

Va rog ajutati.ma !! As vrea o compunere de 10 15 randuri in care sa descriu o pictura care m.a impressionat .. Multumesc :*

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de alondrastyles97
1
Am fost impreuna cu prietena mea la o expozitie de picturi. Am mers eu ce am mers si am vazut intr-un colt o pictura splendida. Era atat de colorata, atat de speciala si unica. Cand am vazut-o, m-am simtit usor speciala am avut senzatia ca tabloul se misca, lucru care m-a intrigat.Ma uitam atenta la personajul viu colorat al picturii, simteam ca ochii sai ma urmaresc, chiar daca eu imi schimbam pozitia.Culorile erau calde, de primavara...imi creau un sentimet placut si linistitor dar in acelasi timp aveam un sentiment straniu.
Pictura parca era magica, probabil vie asa ca am vrut sa pun mana pe ea, cand deodata prietena mea, Alexa ma sperie punand mana pe umarul meu si tipand la mine. Am iesit din starea aceea magica si putin inexplicabila, si am plecat acasa cu un sentiment placut dar in acelasi timp straniu. Stiu  ca e ciudat ceea ce v-am povestit, dar mai bine va duceti sa vedeti cu ochii vostri ca sa ma intelegeti.

anascumpik79: Mersi mult :*
alondrastyles97: ma bucur ca te-am putut ajuta! :*
anascumpik79: Multumesc
Alte întrebări interesante