Limba română, întrebare adresată de dulgherualionap2cjsq, 8 ani în urmă

Va rog ajutați-mă cu aceasta compunere!!!

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de gabrielgeangu
3

Octombrie

Soarele toamnei este minunat,frunzele copaciilor cad jos colorate.Pasarile calatoare se duc spre tarile calde,bogatiile toamnei sunt pentru iarna si struguri pentru must si vin

Activitățile oameniilor sunt muncitoare dar suparati copiii la inceputul scolii.Toamna anotimpul preferat de copii cu culori si cu bogatii minunate

cu placere si sper sa fie corect


dulgherualionap2cjsq: Ms muult!!!
gabrielgeangu: cpl
Răspuns de lilishor12
2

Răspuns:

                                Frumusetea toamnei

    E toamna iar! Regina bogatiei s-a instalat din nou la noi.

    Păsările s-au dus, iar cele rămase își fac plimbarea pe cerul inlacrimat. Zboară pe sus, pe deasupra noastră, pe sub soare și se bucură de ultimele lui raze calde.  Ne bucaram si noi de farmeul zilelor călduţe de toamnă, a plimbărilor prin mijlocul naturii, a paşilor purtaţi printre frunze foşnitoare, a simfoniei de culori cum numai toamna putem vedea.

     Îmi vine miros de must. În sat e forfotă, oamenii își strâng roadele. E vremea de strâns, că doar nu au muncit degeaba. Îmi vine miros de mere, de hărnicie, de tradiție… Frumoasă mireasmă!

    Parca ma incearca o tristete, dar parca nu. Ma gandesc cu nostalgie la vara care a trecut, dar ma bucur ca incepe scoala si ma voi revedea cu toti colegii. Forfota primelor zile de scoala ma emotioneaza.

    Neobosită e toamna, călătorește an de an, pe meleagurile noatre. Niciun anotimp nu știe să se joace mai bine cu coloristica precum toamna. Niciun anotimp nu o intrece in bogatie. Imi place toamna harnica, darnica, galbena si aramie!

Explicație:


dulgherualionap2cjsq: Ms muuult!!!
Alte întrebări interesante