Limba română, întrebare adresată de Kitty2004, 9 ani în urmă

Va rog ajutati-ma cu acest exercitiu : "Redacteaza o compunere de 5-7 randuri in care sa folosesti cuvintele:invatator,caiet,cancelarie" MULTUMESC...

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de alexandradobri
1
Domnul meu invatator eu un om foarte bun.El ma ajuta mereu...Acesta mi-a dat un caiet sa lucrez. Cand vine de la cancelarie in clasa ne intampina bucuros cu multa voiosie in glas.Eu ma bucur deoarece tine foarte mult la noi si ne  iubeste.Ii place sa facem activitati de toate felurile. De aceea este un invatator minunat!! 

Kitty2004: Multumesc!
alexandradobri: Cu placere!!
Răspuns de crinairin
3
                                                           Jurnalul unui elev
 
 Pe o banca dintr-o clasa din scoala,un caiet uitat de un elev asteapta sa fie rasfoit.Fereastra din clasa e deschisa,iar vantul rasfoieste paginile caietului.
 Un invatator trece pe hol si zareste caietul.Se aproprie si il ridica incet,intrebandu-se al cui este,care elev l-a uitat acolo din neglijenta.
  Citeste eticheta de pe coperta si surpriza!Este al unui elev stralucit si atunci hotaraste sa-l duca in cancelarie,inmanandu-l mai tarziu posesorului.
   In cancelarie,acesta si-a deschis paginile in bataia vantului ,iar invatatorul aplecandu-si privirea desluseste jurnalul unui elev in micutul caiet.
  Erau gandurile micutului elev exprimate in filele micului caietel.


crinairin: sper sa-ti placa compunerea!
Kitty2004: Multumesc!
crinairin: pentru putin!
Alte întrebări interesante