Limba română, întrebare adresată de vicolandreea, 9 ani în urmă

Vă rog ajutati-ma cu o compunere care să contina o descriere a aunei dimineți de vară al cărei inceput să fie ” pe cer incă mai străluceau câteva stele invinețite,din puzderia de peste noapte.Eram pe plajă și ascultam cântecul valurilor.Așteptam răsăritul...” Vă rog mult!!! 

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de madalina094
26
Pe cer inca mai straluceau cateva stele invinetite , din puzderia de peste noapte . Eram pe plaja si ascultam cantecul valorilor . Asteptam rasaritul. 
Deodata , printre apa albastruie si limpede a marii , facandu-si loc printre cativa nori risipiti ,se zareste o lumina stralucitoare . Primele raze somnoroase ale soarelui isi faceau aparitia pe cerul inseninat si albastru ca lacrima . Toata lumea de pe plaja admira fenomenul cu nerabdare si fericire , unii isi faceau poze de neuitat , altii doar se bucurau cu sufletele inveselite de mireasma dulce a unei dimineti de vara . In cateva minute soarele a inceput sa arda cu nerabdare pe cer , anuntandu-ne ca va fi o zi minunata . Copii si adulti , batrani si tineri din toate colturile tarii , erau binedispusi racorindu-se cu totii in apa minunata si distrandu-se in valurile inspumate . 
Acea dimineata , mi-a inveselit ziua . Mi-as dori ca toate diminetile de acum incolo , sa inceapa asa . 

vicolandreea: Îti multumesc mult de tot!! :* :* :*
madalina094: n-ai pentru ce:**
vicolandreea: :D :****
Răspuns de Utilizator anonim
9
Pe cer incă mai străluceau câteva stele invinețite,din puzderia de peste noapte.Eram pe plajă și ascultam cântecul valurilor.Așteptam răsăritul soarelui,oare ce e mai frumos decît atît .Însă deodată se ivise geana de aur a unui soare tînăr.,care într-o clipă șterse norii cei făloși.Priveliștea era atît de frumoasă ,de parcă mîine de maiestru și-ar fi luat paleta de culori și a colorat cerul într-o nuanță din povești cu zînte și Feți -Frumoși.Acea dimineață era una specială .Întodeauna mi-am dorit să-mi petrec o dimineață cu familia și  a  fost și mai plăcut cînd am auzit cîntecul delfinilor .Vai de mine am văzut și am auzit niște ființe roz drăgălașe cum rareori găsești .Era atît de răpitoare priveliștea încît ai fi zis că natura îți pune o salbă de mărgele pe o tavă de smarald în fața ochilor .Am mai auzit o pasăre colorată și drăgălașă ce nu-i puteam dezlega misterul.Dimineața era măreță.
Alte întrebări interesante