Limba română, întrebare adresată de Andrada2000, 9 ani în urmă

va rog ajutati-ma cu un discurs pentru doamna profesoara de matematica(nu de pe nett)


GeorgianaV: Pai nu stiu cum sa iti zic, dar ti se pare ca noi iti cunoastem profesoara de matematica?! Daca ai de gand sa faci un moment frumos ar fi mult mai dragutz daca ar fi ganduri proprii insirate pe hartie. Nu sunt atat de atractive niste rime bune sau mai stiu eu ce, cat sunt niste cuvinte sincere! Eu in copunerea mea de sfarsit am spus ca nu mi-am suferit toti profesorii si ca totusi am invatat cate ceva de la fiecare. Si chiar a prins bine sinceritatea mea!
Andrada2000: eu am spus doar daca ma puteti ajuta, daca aveai de gand sa raspunzi asa, nu ma ajuta cu nimicx

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de radumadalina63
0
doamna mea mi se pare cea mai sociala profesoara . ea ne ajuta pentru a fii buni matematicieni si pentru a ajunge cineva in viata si sa  ne luptam pentru acel lucru . va multumesc mult pentru experentele pe care le/am trait impreuna sunte/ti o profeloara nemaipomenite si va iubesc si va doresc mult noroc in viata 


radumadalina63: e bun
Răspuns de a2b4c6
0
Draga,Doamna Profesoara,

Imi pare rau ca o sa ne despartim aici,ati fost o profesora buna,ne-ati inteles si ne-at ajutat,nu ne-ati lasat repetenti. Va multumim din tot sufletul pntru tot ce ati fcut pentru noi,sper sa m-ai ramanem prieteni  asa cum am fost si pana acum.
O sa ne despartim foarte greu de dumneavoastra ,dar am o rugamint  ,sa ramaneti tot asa debuna cum v-am cunoscut noi. Ne pare rau,ca ne despartimc,dar atunci cand ne vede pe strada, macar sa ne salutam, pentru ca ne-ati rspectat si v-am respectat Ne luam la revedere , de la dumneavoastra,o sa ne para rau ca la anul nu putem sa m-ai avem parte de dumneavoastra.
     A dumneavoastra clasa: (clasa ta )
                         La Revedere,sa nu uitati , ca o sa fiti mereu in sufletele noastre !!

a2b4c6: Sper ca este bun,nu este copiat !
Alte întrebări interesante