Arte, întrebare adresată de Andreac, 9 ani în urmă

Va rog Ajutati-ma..
Dati-mi citeva idei pentru a face un jurnal secret.Cum ar fii ce fel de caiet.cum sa fac prima pagina etc.Plizz..

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de raduricarda
3
Poti sa faci pe orice caiet... poate mai bine alegi o coperta cu niste culori mai misterioase gen' sângeriu sau un bej cu ceva jucaus (ca sa nu dai de banuit) Ca sa fie ceva tematic poti alege ceva cu lacat... daca nu ai caiet cu cheie poate o coperta cu lacat sau ceva de cam asa... Sper ca te-am ajutat!!! :)))
Răspuns de BleehNautilus
4
Cel mai bine ar fi un caiet cu lacat dar merge si unul cu arcuri( arata mai frumos sie mai ieftin). In jurnal nu trebuie sa scrii neaparat ce ai facut in acea zi.Gandeste ca esti scriitor si nu cred ca ar fi interesat cineva de programul tau zilnic. Mai bine gandestete ce vei face daca vei termina acest jurnal. Ar fi frumos sa-l pastrezi pana la o varsta majora; iti vei aminti de toate lucrurile care iti placeau in copilarie. E frumos , nu? Eu scriu mai mult citate si texte scurte dar lipesc adesea imagini si desenez (daca ai talent , iti recomand si tie) La fiecare pagina scriu in colt o melodie pe care am ascultat-o in acel moment .Ori scriu un citat din cartea citita in acea zi.Stiu ....n-are nici o logica dar sper ca ti-am dat ceva idei. :3


Andreac: mersi.Insa cum sa incep pagina 1?
BleehNautilus: Clasicul mod de a te prezenta sau te poti nota ca anonim ; asa , daca cineva iti gaseste jurnalul.. sa nu stie al cui e ...eu asa am facut :))
Andreac: mersi mult.
Alte întrebări interesante