Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

Va rog ajutati-ma dau coroana

Anexe:

Săruța2016: Si ce primim in scimb?

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de WindRanger
0
Era o zi minunata de primavara, anotimpul renasterii. Mandrul glob de foc incalzea pamantul cu razele de aur. Cerul era senin ca o oglinda, iar imaginea de ansamblu a naturii era mirifica,o atmosfera de strai de sarbatoare.
Un alai de flori suave si parfumate formau covorul multicolor al campiilor,unde mii de fluturi gingasi si roiuri de albine isi practicau muncile de primavara cu spor. Zana buna a primaverii, imbracata cu o rochie de un roz stralucitor, asortata cu o cununa din floricele multicolore binecuvanta pretutindeni cu frumoasul si deosebitul anotimp dedicat plapandelor si gingaselor flori.
Peste tot predomina lumina si bucuria, iar natura isi luase noua infatisare cu care se mandrea mult.

WindRanger: sper ca te-am ajutat si iti va placea compunerea :) :*
Răspuns de Maria56781
0
Este o zi călduroasă . Zâna Florilor a adus iarăși primăvara în țară . Raze de aur ard pământul bătotrit . Copaciii sun îmbrăcați în straie de sărbătoare . Oameniii încep munciile de primăvară . Stoluri păsări călătoarese întorc înapoi în țară . Alai de flori suave și parfumate sunt culese de către copiii . De obicei primăvara este anotimpul renașterii . Mii de fluturi și roiuri de albine zboară din floare în floare . Multe păsări zboară grațioși prin zarea albastră . Ce frumos este acest anotimp care ne umple inima de lumină și bucurie !

Maria56781: Sper că ți - am fost de folos ! ♥
Alte întrebări interesante