Limba română, întrebare adresată de insurateludaria2009, 8 ani în urmă

va rog ajutați-mă
Enunț! Vorbiți despre folosirea gadgeturile în viata de zi cu zi (între 10-20 rânduri ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de dragomirgabriel82
2
In zilele de astazi exista cateva feluri de gadgeturi electronice disponibile in lumea moderna a tehnologiei in care traim, iar acestea au menirea de a simplifica si usura viata celor ce le folosesc. Atunci cand intram intr-un magazin de specialitate, zeci de gadgeturi noi si folositoare ne fac cu ochiul si ne indeamna sa le luam acasa. Si majoritatea dintre ele sunt extrem de folositoare si ne fructifica sarcinile de zi cu zi. Pe piata tehnologiei moderne zilnic apar dispozitive noi, insotite de trasaturi si optiuni care mai de care mai diverse . Iar internetul ne este extrem de util atunci cand ne dorim sa aflam mai multe detalii si informatii despre toate aceste gadgeturi, ca tabletele, smartphoneurile, iPadurile, iPhoneurile, accesoriile necesare acestora, camere digitale, laptopuri, notebookuri, plasme, playere pentru muzica si multe altele.

Astfel de gadgeturi sunt esentiale in societatea in care traim astazi. Avem nevoie de aceste dispozitive moderne pentru a ne realiza munca necesara de la servici, pentru a ramane in permanenta comunicare si pentru a ne usura sarcinile din zi. Acestea au usurat foarte mult viata afaceristilor, si a angajatilor, deoarece acestia isi pot supraveghea afacerea de oriunde ar fi, si pot lucra din orice loc.
Răspuns de operator4electricsrl
1

Răspuns:

Gadgeturile din ziua de astăzi

Da, este 2022 și ne-am modernizat foarte tare. Acum voi vorbi despre gadgeturile de acum.

Mi se par utile, te ajuta sa-ti reamintesti unele lucruri, dar nu doar atât, putem suna oamenii din alte țări, alte orase. Există aplicații, pe care poți comunica, și poți trimite anumite mesaje. De asemenea, dacă eu produc o aplicație, care va deveni populară, voi castiga bani. Adică IT-ist.

Mie mi se pare interesant! Care este părerea ta?

(sper ca te-am ajutat)

Alte întrebări interesante