Limba română, întrebare adresată de vladparvan12, 9 ani în urmă

Va rog ajutati-ma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Imagineaza-ti ca esti un comandant intr-o unitate militara care are misiunea de a proteja un sat aflat sub amenintarea unei alunecari de teren, dar locuitorii refuza sa isi paraseasca locuintele.
Redacteaza o scrisoare de 8-10 randuri,adresata satenilor,in care sa le prezinti dovezile pe care le detii si sa ii convingi de justetea masurilor luate de tine.


vladparvan12: nici-unul ? serios?
vladparvan12: au fost 6 oameni si nici-unul nu a raspuns?

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de familyshow
45
Dragi locuitori ai satului............  in satul dvs are loc o grava alunecare de teren care v-ar putea aduce mari pagube si chiar in cel mai rau caz v-ar putea lua vetile.Stiu ca chiar in pofida pericolului nu puteti parasi gospodariile dvs la cre ati muncit si ati trait o viata dar trebuie sa va ginditi in primul rind la copii vostri care au intreaga viata inainte si care nu ar dori sa moara la o asa virsta frageta.Asa ca va rog frumos daca va pasa de viata dvs si a celor apropiati parasiti locuintele dvs pe o perioada de timp iar in pofida pagubelor care vor fi nu va faceti griji ca vom reconstrui totul din nou chiar eu insumi o sa va ajut.Cu multa stima si respect al dumneavoastra comandant militar............

vladparvan12: Mersi mult
familyshow: cpl
Alte întrebări interesante