Informatică, întrebare adresată de Anisiavarti, 8 ani în urmă

va rog ,ajutati-ma la toate ex .​

Anexe:

SnakeAndEnd: Care din ele, sunt 5
Anisiavarti: toate 5

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de SnakeAndEnd
1

1.  1. Free HEIC Converter -  HEIC Converter este un program pentru conversia fotografiilor din format HEIC într-un format foto obișnuit..

1 . 2. Îmi protejez datele personale şi intimitatea pe internet cu Avira Privacy Pal.

1. 3. Cu Xolido®Sign puteţi semna electronic documentele .

1.4.  Ascult orice melodie sau artist preferat cu Spotify App cea mai tare aplicație pentru muzică.

1.5. RemoveIT Pro SE - Scaneaza computerul, gaseste si elimina fisierele infectate cu diferiti virusi, troiani, viermi, programe spyware si si alte programe periculoase pe care alti antivirusi nu le pot gasi.

2. Eu utilizez internetul pentru : gasesc diferilte informatii pentru a-mi face deplin temele, privesc documentare despre lumea animalelor, joc jocuri in engleza pentru a imi imbogati vocabularul.

3. Eu cred ca fiecare profesor ar trebui sa incerce jocul TRIVIADOR RO, este un program-joc care iti dezvolta capacitatea logica si te relaxeaza in acelasi timp.

4. Hardware sunt elementele fizice și tehnice cu ajutorul cărora datele se pot prelucra,  verifica, transmite, culege,  afișa și stoca, apoi suporturile de memorare  a datelor, precum și echipamentele de calculator auxiliare. , practic, toate componentele de calculatoare și rețele de calculatoare concrete, tangibile.

5.  Softwareul reprezinta ansamblul de programe care fac posibila realizarea functiei sistemului de calcul, de prelucrare a informatiilor, si care constituie suportul logic de functionare a unui sistem de calcul.

Sper ca te-am ajutat, mult succes la scoala !


Anisiavarti: mersi
SnakeAndEnd: Sa cresti mare !
Alte întrebări interesante