Engleza, întrebare adresată de 1l2a3u, 9 ani în urmă

Va rog ajutati-ma sa traduc cele 4 coloane!

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Ancutzy
0
Doi gunoieri care au gasit 3500 de lire aruncati pe post de gunoi li s-a spus ca ii pot pastra. Tot ceea ce trebuie sa faca este sa isi dea seama cum sa puna notitele in ordine din nou : sunt in 8000 de bucati si trebuie sa fie reasamblate.

Acarienii traiesc in blana ursuletilor de plus. Copii astmatici care ii inhaleaza, au deseori crize de astm. Dar nu mai trebuie sa renunte la ursuletii lor de plus. Cercetatorii de la Universitatea Southampton ii sfatuiesc sa puna ursuletii de plus in congelator inainte sa ii ia cu ei in pat. Acarienii sunt distrusi de inghet.

Vesti bune pentru posesorii de caini : nu mai trebuie sa iti mai ti la distanta iubitul animal de companie din cauza respiratiei urat mirositoare. O companie tocmai a pus pe piata mentosane pentru caini. Producatorii se asteapta ca vanzarile pentru acestea sa creasca rapid deoarece au descoperit ca multi caini au o indispozitie care face ca respiratia lor sa miroasa a usturoi.

Un prizioner din inchisoarea Doncaster care a fost nemultumit de tunsoarea primita a primit  compensatie de 100 de lire. El s-a plans ca i-au taiat prea mult din par ceea ce il face sa semene cu un condamnat
Alte întrebări interesante