Engleza, întrebare adresată de Alma223, 8 ani în urmă

va rog ajutați-mă sa traduc următorul text în romana

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de galberto
1
In America, aniversarea unei fete de 16 ani este una dintre cele mai importante zile din viata ei, deoarece este aproape adult. Majoritatea fetelor din America isi sarbatoresc aniversarea de 16 ani acasa cu familia si prietenii. Ele isi decoreaza camera cu baloane si steaguri si majoritatea au un DJ sau o trupa care sa se ocupe de muzica. Binenteles ca intotdeauna exista si un tort iar pe langa acesta exista multe gustari si bauturi usoare. Adolescentii primesc in general de la parinti cadouri foarte generoase cu ocazia acestei aniversari importante. Parintii cumpara de obicei o masina pentru copii cand acestia au aniversarea lor de 16 ani. Dupa ziua de nastere fata primeste toate cadourile iar dupa e timpul pentru dans si amuzament.

Răspuns de MaiaBloom
0
In SUA, a saisprezecea aniversare a unei fete este una dintre cele.mai importante, deoarece ea este aproape adult. Adolescentele americane isi petrec, de obicei, aniversarea acasa cu toti prietenii si familia.Isi decoreaza camera cu baloane ,ghirlande si au de obicei o formatie sau DJ pentru a canta. Desigur ca este mereu si un tort aniversar , multe snacks-uri si bauturi racoritoare(aproximativ)
Adolescentii primesc de obicei cadouri generoase din partea parintilor pt speciala aniversare. Parintii le cumpara de obicei masina pentru a 16-a aniversare. Inainte de petrecere, fata primeste toate cadourile, apoi este timpul sa danseze si sa se distreze

MaiaBloom: *dupa, nu inainte
Alte întrebări interesante