Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

Va rog ajutati-ma si pe mine cu un referat despre o carte din sirul urmator:Momente si schite de I.L.Caragiale, Amintiri din copilarie I. Creanga,Poezii Ge. Cosbuc si Poezii Mihai Eminesc
In care trebuie sa includ:Ce mi-a placut 
                                   Ce m-a facinat
                                    De ce am ales aceasta carte
                                   Actiuniile
                                    Personajele
                                    


Utilizator anonim: Va rog....ajutati-ma...

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Zendaya
1
   ''Amintiri din copilărie''
Amintiri din copilărie este una dintre cărtile care as putea so citesc de mii de ori fără să mă plictisesc.Cel mai mult mi-a plăcut de ''Nică'' personajul principal,fiecare năzbâtie făcută de el si felul său de a fi ,ne spune că avea o copilărie plină de aventuri si bucurie ,imi aduce aminte si de copilăria are am avuto si eu la casa de la tară a bunicilor mei.
M-au fascinat năzbâtiile facute de Nică ,sunt atat de  amuzante ,si imi place cum sia petrecut intreaga copilărie ,de dimineata până seara afara cu prietenii se distrau cu totii.Am ales aceasta carte deoarece cand o citesti parcă simti emotiile trăite de personaje si iti aduce zâmbetul pe buze.Toate actiuni care sau petrecut  fie bune fie mai rele toate ne invata ca viata,copilăria,si aventurile lui Nică au fost pline de farmec si o astfel de copilărie nu se uită niciodata .
Sper sa te'am ajutat scz de unele greseli.

Utilizator anonim: Multumesc mult... !!!!!!!!!!!!!
Zendaya: Npc...:*
Alte întrebări interesante