Limba română, întrebare adresată de anasotir3099, 8 ani în urmă

Vă rog ajutați-mă trebui sa fac o compunere maxim de 10 rânduri despre când am fost vrodata aplaudat (dau inima si puncte!!)

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de denisastefania1221
1

Răspuns:

Eram odata la un concurs de intreceri cu bicicleta, in cursa erau douazeci de copii,grupele erau impartite pe categoriile de vârstă.

Cursa a inceput iar eu m am clasat pe locul intai.

Prietenii mei care ma susțineau au fost mandrii de mine si toata lumea care se afla la concursul propriu-zis m-a aplaudat! M am simtit foarte bine in acel moment!


anasotir3099: Mersi dar e cam scurta si simpla
denisastefania1221: vrei alta?
anasotir3099: Daca poți te rog!
denisastefania1221: Era o dimineața racoroasa de primăvară . Eu am ajuns la școală, dar intarziasem. Cand am intrat am fost întâmpinat de colegii mei cu aplauze. Mă intrebam de ce ?, nu era ziua mea. Doamna invatatoare a fost draguta și mi.a explicat ca am luat premiul întâi la un concurs greu de matematica la care noi toți am participat bucuroși în toamna. Mihai și  Bogdan au sarit pe mine de bucurie, ei parcă erau mândrii de mine. Un moment impresionant pentru mine și primul de acest fel .
anasotir3099: Ms frumos
denisastefania1221: Asta e mai ok zic eu ,sa nu fie nici prea lunga!
denisastefania1221: cu drag!!
anasotir3099: Da e foarte Ok
Răspuns de mimica56
1

Răspuns:

Încă și acum îmi amintesc cu drag prima data când am fost aplaudat la un concurs de talente pe când aveam doar 4 ani. Chiar daca a fost demult, amintirea încă îmi rămâne vie în minte. Mă aflam pe scenă strângând microfonul in mana și tremurând de emoții. Am cântat mult adorata piesa "Drumurile noastre" in fata unui public imens, dar în ciuda fricii mele, la finalul piesei tot publicul se ridicase în picioare strigandu mi numele și aplaudându ma. Atunc am câștigat premiul 1 și încă mă mândresc cu asta!

Explicație:

sper că te am ajutat


anasotir3099: Mersi frumos
Alte întrebări interesante