Limba română, întrebare adresată de ChilianMaria, 8 ani în urmă

Va rog ajutati -ma urgent !!!! Dau coroana .

Alcatuiti o compunere in 1-2 pagini care va inchipuiti ca printr-o intamplare uimitoare ati devenit Nica . (Adica eu devin Nica )




VĂ ROG URGENT !!!
Dau coroana

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de AliceAlessia
1
Era o zi calduroasa de vara, Eu citeam cartea ,,Amintiri din copilarie'' Stand la soare in caldura mare am adormit si ca printr-o magie am intrat in povestea citita. Dar, nu era povestea reala scrisa de Ion Creanga ci o puteam schimba asa cum doream este viata mea acum cati.va zeci de ani. Ca intr.o dimineata perfecta ma trezisem pt a merge la scoala. Deodata miam dat seama ca nu sunt in camera mea .Mam imbracat si ma dusesem la oglinda sa vad cum imi sta si vad ca nu mai arat ca mine...
Parca intrasem in corpul alt cuiva. Foarte nedumerit(ă) am plecat spre scoala, defapt am plecat unde am vazut cu occhi deoarece nu imi era cunoscut locul.Am ajuns foarte tarziu la scoala asa ca toti mau dat afara eu am plecat acasa ( noroc de memoria mea si nu uitasem pe unde mam dus). Ajuns(ă) O femeie ma pus sa fac treaba si sa o ajut tocmai dupa 20 de minute miam dat seama ca aceea era mama mea ,iar eu eram Nica asa ca am ajutato si mam dus la vecina mea care din cate imi amintesc din carte ar trebuii sa fie colega mea . Eu iam cerut temele pt acasa , ea a isbucnit in ras spunandumi: ,,Tu, tu iti faci ...temele?'' si a comtinuat sa rada .Nica adica eu iam raspuns revoltat ,,bine inteles ca da . Ce credeai ?'' dar dupa cateva secunde miam dat seama ca nu sunt eu cu adevarat si miam cerut iertare pt tonul ridicat si am rugat.o frumos sa imi spuna temele . Iar dupa ce mi leam facut iam multumit, leam facut la ea pt ca eu nu aveam manual .Iam povestit tot ce mi sa intamplat dar nu ma crezut asa ca am plecat acasa. in drumul meu spre casa ma fugarit un caine am isbucnit in plns si am cazut intr.o groapa cadeam continu nu ma ooream. mam trezit miam sters lacrimie am intrat in casa mam uitat la lucrurile mele, in oglinda si mam dus imbratisandumi parinti.

AliceAlessia: Stiu ca nu am pus catrima la prescurtari dar pe tableta era greu la fiecare cuvant sa intru la cifre si sa vad unde e cratima.
AliceAlessia: Sper ca te.am ajutat.❤
ChilianMaria: Nu are nimc
ChilianMaria: Multumesc !
ChilianMaria: Nimic *
Alte întrebări interesante