Limba română, întrebare adresată de ionionutzion, 9 ani în urmă

va rog ajutati-ma va rog aveti mila oameni buni ?nu fiti indiferenti la problema asta serioasa pe care o am tratati asta ca pe o intrebare sincera nu bagati la misto raspunsuri .sunt intro situatie critica am depresii fratilor maine dau teza si nu gasesc pe  ce inseamna cuvintele Chinovie si Cocon?? va rog fratilor am nevoie vb serios nu ma credeti nebun aveti mila sunt disperat!!!


comyandreea: de ce nu cauti in dex?
ionionutzion: AM CAUTAT SI NU MIA GASIT
ionionutzion: ERAU MIID E VARIANTE
ionionutzion: si nush care e corecta
comyandreea: cum asa? eu am gasit
comyandreea: CHINÓVIE, chinovii, s. f. Mănăstire în care călugării își organizează viața în comun.
ionionutzion: ms
comyandreea: COCÓN1, coconi, s. m. 1. (Pop.) Termen de politețe care denumește un bărbat; domn. 2. (Înv. și pop.) Fiu, fecior (aparținând unor părinți din clasele sociale înalte). 3. (Înv. și reg.) Copil mic, abia născut; prunc.
comyandreea: COCÓN2, coconi, s. m. Înveliș protector făcut din fire foarte subțiri, pe care le secretează larvele sau pupele unor insecte; spec. gogoașă. ♦ Înveliș protector făcut dintr-o substanță gelatinoasă care se solidifică și cu care își înfășoară ouăle unele animale nevertebrate.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de madalincyc
1
1)f. Mănăstire în care călugării își organizează viața în comun
2)domn


ionionutzion: VA MUTUMESC DAR MAI PE LUNG POTI TE ROG CA SUNT DISPERAT :(
Răspuns de Sutzza
1
Chinovie=Mănăstire în care călugării își organizează viața în comun.
Cocon=
Termen de politețe care denumește un bărbat; domn. 2. (Înv. și pop.) Fiu, fecior (aparținând unor părinți din clasele sociale înalte). 3. (Înv. și reg.) Copil mic, abia născut; prunc
Si un sfat pt maine... invata si cand iti da teza respira adanc inchide ochii linistestete si apoi incepe sa citesti...Ai sa vezi o sa fie mult mai bine..
Bafta si sa-mi spui cum a fost si daca te-am ajutat... BAFTA!!!!
Alte întrebări interesante