Limba română, întrebare adresată de AndrewwTG, 7 ani în urmă

va rog ajutatima!!!!!​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de mieorext
1

Răspuns:

Buna .Am scris un text ,sper să-ți placă.Este pură imaginație.Cred că am scris mai mult de 12 enunțuri......,dar e mai funny

*la nume alegi ce vrei eu am pus ceva

Ca in fiecare zi,eu ,Matei*,ca orice alt copil de vârsta mea ,mă jucam mai mereu pe consola .Abia ce am primit de Crăciun PlayStation.Trecând peste scurta mea descriere,pentru că nu intenționez să vă explic acum toată geneza mea și a familiei deoarece consider că nu v-ar interesa și nu vreau să expun viața privată raspunzand la întrebări de felul :"Unde înveți","Câți ani ai","Ce lucrează părinții tăi ","Cate cărți ai citit în aceasta vara" as dori sa povestesc o zi din viața mea .Pe acea vreme ,din câteva îmi amintesc ,mă duceam încă la grădiniță ,cu ghiozdan cu crocodil și cu un ursuleț in brațe,eram nedespărțiții . Așadar,eu și Tedy al meu ,in vacanță de vară , împreună cu părinții mei am plecat spre vulcanii noroioși .Nu am sa va povestesc acum toată experiența din călătorie și toate năzbâtiile pe care le-am făcut până am ajuns însă odată sosiți acolo am. rămas șocat.

Tot drumul am stat și mi-am imaginat cum sa fie și acum că văzusem eram și mai convins .După cum credeam eu pe atunci ,cu mult timp in urmă ,pe vremea unei dinastii când încă existau dragoni ,ar fi avut loc un război ce a dus la dispariția unelor specii ,iar și gurii supraviețuirii ar fi Maya și Toby ,un dragon verde și unul roșu care s-ar fi ascuns în pământ și ar fi ras acolo creând o alta familie .Din cand în când acești dragoni se cearta sau se mișcă și astfel au apărut vulcanii aceștia noroioși .

Așa credeam eu pe atunci și încă îmi susțin teoria ,sper doar sa nu mă prindă vremea când o să iasă dragonii la suprafață... :)


AndrewwTG: multumesc
Răspuns de poprebeccadana
0

Explicație:

Am nevoie de ajutor Nu știu în u r m a urma p l o i e ploi de pe m u n t e munte sau Tres prins mai multe

Alte întrebări interesante