Limba română, întrebare adresată de alupeigeorgiana, 9 ani în urmă

Vă rog ajutațimă!
Alcătuiți o compunere în care să descrieți chipul animalului vostru preferat. (Animalul: câine de talie mare)

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de robertasanislav
17
Cainele meu este tare frumos!! Are o blanita moale si este tare pufos..ii place sa se joace zi de zi cu mine...si se poarta de parca ar fi un chip de alnut...El este foarte micut..De 2 Kg si este de 15 cm..Este alb cu pete maro putin combinate cu cenusiu..Are ochii albastri cu verde...si are un nasuc mic cat un nasture...are mereu un zambet mare..si cand misca din codita parca imi lumineaza sufletul...Ii place sa manance mancarea ce o gustam noi mai mereu...il putem numi un omEste prietenul meu si il iubesc orice ar fi!


alupeigeorgiana: :)
Răspuns de Utilizator anonim
14
 Sunt fascinat de Pufi animalul meu de companie.Este un caine de companie de talie medie,are inaltimea de 30 cm, cantareste cam 4 kg.Acum caniche-ul meu caci despre el este vorba ,mananca ,doarme si se joaca.
 Este un pui nazdravan cu parul cret si parul negru ca abanosul.I-am amenajat un loc special pentru dormit si mananca doar mancare sanatoasa.Ii dau vitamine si este vaccinat periodic .
 Acum astept sa creasca sa-l duc la tuns si sa-i pun fundite si imbracaminte speciala facuta pentru el.Este foarte frumos si jucaus ,ne plimbam prin parc si invata sa fie un catel educat.Il iubesc foarte mult

Utilizator anonim: cu placere
Alte întrebări interesante