Limba română, întrebare adresată de utilizator58, 8 ani în urmă

Vă rog ajutatima cineva am nevoie da inimioara și coroana ​

Anexe:

utilizator58: Vă rog ajutatima și la chimie cineva uitativa la întrebarea mea de pe cont Mulțumesc

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Komisarul
2

Răspuns:

Sal! O sa te ajut, deoarece am mai raspuns la aceasta intrebare si altui copil! Deci:

Ma voi opri la citatul scriitorului Octavian Paler, cel cu numarul 3

Intr-adevar, omul a intrat in era tehnologiei, considerand ca stapaneste destul de bine tehnica! Insa  tot omul este cel care a inovat-o si a dezvoltat-o astfel incat, la inceput sa ii fie utila in rezolvarea imediata a multor probleme din diverse sectoare economice, administrative, industriale, politice etc, pentru ca mai apoi, tehnica sa devina un instrument care sa faca parte din viata lui zilnica.

Dupa anii 2000, cand Internetul a devenit modul de operarea a miliarde de oameni pe retelele de socializare, cand motoarele de cautare a informatiilor si datelor au devenit indispensabile vietii omului, tot astfel au aparut si modalitatile ( de altfel tot inventate de om) de a distruge ( virusii, malawer si hakerii)

Omul are impresia ca doar printr-un singur clic poate avea in fata sa o lume intreaga ( asa cum spune Octavian Paler), insa intr-adevar este doar el singur, cu iluzia optica a unor date si informatii de care, crede ca se poate folosi (  cel mai bun exemplu de tehnologie, este faptul ca eu vorbesc cu tine la acest moment ca sa te ajut sa rezolvi  ceva, fara ca tu sa ma poti vedea, dar luam legatura prin sistemul de operare windows! Ceea ce inseamna ca tu urmaresti de acasa daca ti s-a raspuns solicitarii pe acest sit, iar eu adultul,  de asemenea in fata unul monitor care raspunde acesteia!). Era tehnologiei a ajuns atat de departe, incat omul isi creaza singur medii virtuale care  ii vor fi defavorabile in viitor, il vor distruge!

Explicație:


utilizator58: Mulțumesc din tot sufletul
Komisarul: cu placere si sa-ti fie de folos!
Alte întrebări interesante