Limba română, întrebare adresată de ioanaionutza160, 9 ani în urmă

Va rog ajutatima cu o comnpunere cu titlul In cautarea lui Rex.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Mira100
0
                                           În căutarea lui Rex
Eram la pădure. Eu cu prietena mea, Maria, strângeam zmeură, pentru bunica. Pentru că voia să ne facă o plăcintă. Dar nu eram numai noi. Era și câinele nostru Rex, care își fugărea coada. Era foarte drăguț. Strângeam liniștite zmeura, mai mâncând câte o dată. Deodată, nu îl mai auzim pe Rex. Lăsăm zmeura jos și începem să îl strigăm. Niciun răspuns. Luăm zmeura și intrăm mai adânc în pădure. Mergem și până la urmă vedem urmele lui Rex. Le urmăm. Ne îngrijorăm pentru el. Dîm de o dumbravă frumoasă. O cabană sub o salcie mare se afla acolo. Până atunci nu știam că acolo se află o cabană. În fața cabanei se afla pe un scaun din lemn un bătrân, care îl mângâia pe Rex. Noi ne ducem spre bătrân și îi mulțumim că l-a găsit pe Rex. Dar, spre uimirea noastră, el ne spune că Rex l-a găsit pe el. Așa s-a sfârșit căutarea lui Rex.

Sper că te-am ajutat! ♫ ♫


ioanaionutza160: MULTUMESC!!MULT
Mira100: Cu plăcere! Coroniță?
ioanaionutza160: ":*"
Mira100: ♥ :* ♥
Răspuns de Alex2003a
0
In cautarea lui Rex
 Era o zi frumoasa de vara , totul era frumos dar totusi simteam ca se va itampla ceva rau . . .Dar nu am bagat de seama , acum sa va prezint pe catelusul meu Rex , e asa frumos si scump . O, si am uitat sa va zic eu sunt , cu adevarat o fata cu puteri magice , pot sa vorbesc cu animalele , dar ma ascund de parintii mei pentru ca daca ar afla ar face multe experimente pe mine si se vor speria , asa ca imi ascund puterile . 
 Fiind luni trebuie sa plec la scoala , si azi nu pot sa il iau pe Rex cu mine , de cand profa ma prins cu el in ghiozdan nu il mai pot lua la scoala , saracutul de el azi se va descurca singur acasa.
 Cand am ajuns la scoala , Sem si gasca ei de fete , eu le numesc Sem si catelusii , deoarece fetele mereu o trateaza pe Sem ca pe o regina ...sa lasam astea acum , deodata Sem se apropie de mine si imi zice:
-Unde iti e potaia tocilaro ?
 Pe cine numeste ea tocilara? Deja m-am enervat, si i-am intors spatele si am plecat ,comportanduma ca o diva , atunci ea a prins o ura pe mine si s-a decis sa se razbune . Cat de naiva am fost de nu mi-am dat seama ca mi-l va lua pe Rex?
Da ati auzit bine , SEM MI LA LUAT PE REX , cand am ajuns acasa , de obicei Rex sare pe mine dar acum nimeni nu era . . . Sigur Sem a pus ceva la cale , asa ca m-am dus la ea acasa , camera ei era plina de cutii si deodata aud ceva printr-un microfon :
-Te crezi asa desteapta ? Atunci incepe sa cauti , Rex este in una dintre aceste cutii , dar ai grija ca vei observa ceva ciudat!
Chiar m-am speriat , am inceput sa caut prin toate cutiile dar toti cateii erau la fel ca Rex  , de unde sa imi dau seama care e Rex ? Chiar e buna , dupa ce am deschis toate cutiile am realizat ca Rex nu e acolo , ce ma fac? Dar imediat mi s-a aprins beculetul , stiu ca ea de fiecare data cand ascunde ceva il ascunde in camera ei , am urcat scarile si am deschis usa , iar in siifonerul ei era Rex , l-am luat acasa .
  Promit ca nu ma mai despart niciodata de el.

ioanaionutza160: ms
Alte întrebări interesante