Limba română, întrebare adresată de Turcue, 8 ani în urmă

Va rog ajutatima .Dau coroana

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de mariamaris16
0

Pentru mine Craciunul este cea mai frumoasa sarbatoare din an , este acel moment magic in care cred ca exista cu adevarat Mos Craciun , este seara de ajun cand abia astept sa impodobesc bradul ,sa pun ornamentele si beculetele si sa ma asez sub brad sa-l admir cat este de frumos si sa-i simt mirosul proaspat de care nu ma satur niciodata….

Intotdeauna am iubit Craciunul deoarece simt ca imi creste inima de bucurie atunci cand merg cu mama sa cumparam bradul , aleg unul inalt sa atinga tavanul ,il impodobim impreuna (cu multe globuri rosii si aurii, fundite rosii, beteala rosie si aurie si bineinteles instalatia cu beculete) si ea ma ridica in brate sa pun ingerasul in varf.

Sarbatoarea Craciunului a adus mereu bucurie in casele noastre deoarece ne reunim in jurul mesei incarcate cu bunatati si a bradului impodobit. Pentru mine seara de ajun este o seara speciala deoarece asteptam cu caldura in suflet colindatorii, carora le impartim din cosul plin cu bunatati mere, nuci si covrigi, stam in jurul bradului la povesti asteptand cu nerabdare cadouri de la Mos Craciun .

In fiecare an ne bucuram in familie de venirea Craciunului ,dar cel mai mult mi-a placut atunci cand eram de vreo 6 anisori si a batut Mos Craciun la usa, eu nerabdatoare i-am deschis si am inceput sa recit toate poeziile pe care le stiam ca sa-mi lase mie tot sacul cu jucarii¦. Mosul n-a mai avut ce sa zica…. l-am servit cu lapte si prajiturele si i-am castigat inima ¦.dupa care mi-a dat jucariile dorite. Mult timp dupa ce-a plecat Mosul n-am putut dormi incantata ca l-am vazut cu adevarat si i-am dovedit ca stiu multe poezii. Intr-un tarziu din noapte am adormit si dimineata cand m-am uitat pe fereastra totul era alb, ninsese parca era un vis…totul era perfect, magicâ

Alte întrebări interesante