Engleza, întrebare adresată de Informatorul1, 9 ani în urmă

va rog ajutațima la acest proiect:Trebuie sa vorbesc despre romania si atracțiile turistice si cn scrie si traducerea i dau coroana

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de AniaBibiKitty
1
I really like Romania. It's a really good place to visit! This country has museums, mountains, it has also a beach and a lot of more places. The weather here changes a lot. For example, in spring is rainy and sunny. In summer is always sunny. In autumn is rainy, windy and rarely sunny and in winter is snowy and also rainy sometimes. It has also malls, which I like this thing a lot. It's one of my favourite countries!

Traducerea: Imi place foarte mult Romania. Este un loc bun de vizitat! Aceasta tara are muzeuri, munti, are si plaje si multe alte locuri de vizitat. Vremea se schimba mereu. De exemplu, primavara e ploioasa si este soare. In vara e mereu soare. Toamna este ploioasa, bate vantul si este rar soare si in iarna ninge si cateodata mai si ploua. Are si mall-uri, ceea ce imi place mult. Este una din tarile mele preferate!
(Sper ca te-am ajutat cu tema, pup)

Informatorul1: numi apare sa-ți dau coroana
Informatorul1: mai astept poate apare
AniaBibiKitty: Mi s-a intamplat si mie la cineva si am asteptat si dupa cateva zile a aparut. In fine, eu sunt bucuroasa ca te-am ajutat.
Informatorul1: ms mult
AniaBibiKitty: Nu-i nimic, oricum, nu ma supar daca nu imi dai coroana. Dar oricum, sper sa se rezolve. Nu stiu ce are.
Informatorul1: nici eu
AniaBibiKitty: Atunci cand iti apare poti sa dai. Daca chiar apare si mai tarziu, atunci lasa. N-are nimic
Informatorul1: ok
Informatorul1: gata țiam dat coroana
AniaBibiKitty: Ms mult :D
Alte întrebări interesante