Limba română, întrebare adresată de adrianworking1, 9 ani în urmă

Va rog ajutatima ! Lipeste mai jos o fotografie cu familai ta . Apoi explica in cateva randuri ce reprezinta bunicii pentru tine !

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de steligeo
1
Bunicii reprezinta pentru mine fiintele gragi care  mi-au fost mereu alaturi, cand parintii mergeau la serviciu. Ei ma invatau lucruri frumoase, imi spuneau povesti, ma povatuiau sa fac fapte bune. Bunicii sunt o icoana sfanta pentru mine, icoana la care ma duc sa ma mandresc cu realizarile obtinute, la care pun intrebari cand nu inteleg viata, la care ma adapostesc cand mi-e teama, sau plang cand sunt trist.Bunicii sunt fiintele iubite pe care nu-i voi uita niciodata.
Răspuns de cristina20000
0
 Bunicii sunt personele dragi tie sunt acele persoane care te fac sa te simti bine doar prin zambetul lor simplu , dar special. Multi dintre noi ne iubim bunicii, ii aprecem pentru ca ne-au crescut perintii cu rabdare si iubire. Tot ce trebue sa stim este ca acesti tineri rabdatori cu chip furat de batranete sunt acele persone care trebuesc respectate, iubitesi rasplatite din tot sufletul nostru !
 Atunci cand bunicii nostri nu mai sunt in viata trebue sa ne gandim ca ei sunt undeva unde ne vegheaza, trebue sa-i repectam tot timpul !
Anexe:
Alte întrebări interesante