Limba română, întrebare adresată de rodocofzeyn, 8 ani în urmă

va rog ajutatima ,scrieti un text narativ literar in care sa povestesti o intamplare imaginara sau reala de 200 de cuv ma abonez​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Relu13
1

Într-o zi am fost la prietenul meu NUME sa ne facem tema și sa ne jucam dar în drum spre el am dat de un cățel rănit și l-am dus acasă sa îl bandajez. El era speriat pentru ca nu știa cine sunt. Când am ajuns cu el acasa tata - a văzut cu el în brate și a văzut ca era lovit. El de grabă a luat cățelul l-a băgat în mașină și ne-am dus cu el la un doctor pentru câinii l-a bandajat și a băgat de seama ca nu are stăpân iar eu când am auzit am început sa ii spun tatălui meu ca vreau sa fie al meu.el normal ca nu a vrut dar i-am spus ca voi fi responsabil și ca o sa am grija de el. Tata a văzut cât de mult mi-l doresc și a acceptat. I-am pus numele Azorel și acum este cel mai bun prieten al meu

Răspuns de barbusarah12
2

Lume dincolo de aparente

Totul a început în 1987 sunt o fata mai timidă și nu prea mai place sa comuni cu cei din jurul meu .

Tatăl meu este un om mai arogant si ma tine închisă în camera mea . Mama a decedat cand m-am nascut iar de atunci tatăl meu a devenit crud și arogant . Mi-aș fii dorit să o cunosc pe mama am citit in cărțile ei si era o fire drăguță si iubitoare.

Niciodată nu am avut pana acum voie să ies afară, sa vad cum strălucește soarele sau sa aud țipetele copiilor cand se joaca .

Tota ziu stau in casa citesc ,desenez , cand ,dansez doar eu si ursuletul meu Pufi Pifi fusese al mamei .

Cred ca lume de afara este frumoasa si drăguță toată lume se comporta frumos , asa ca m-am gandit sa evadeze sa vad si eu cu ochii mei. Kasi reuși să evadeze în miezul nopți luna strălucea pt ea totul era nou . Dar nu a avut parte de o întâmpinare prea buna in magazinul din fata casei a avut loc o spargere , sirene cântau oameni eu nedumerit. Doar Kasia stătea la gaura unui copac era frig sa băgat înăuntru si a adormit.

Se trezi dimineața odata cu găinile iarbă moale si rece ii masau degete inghietate. Dar nimic nu era cum își imaginase lume abia daca se salutau ,se certau in continu copii se luau la bătaie pe ulița. Deodată isi aude numele Kasia, Kasia isi indreapta privire si il vede pe tatăl ei alergând în cea mai mare vite . O ia in brate o sărută si ii spune ca credea că a pierdut o si pe ia ,a dus la călduri si ia spui ca el era asa amar pt nu vroia sa o piardă ce pe mama sa . Ca dor ia , ia mai ramas pe lume .

Chiar dacă lume nu era cum si o imagina micuța Kasia avea un tată extraordinar.

Alte întrebări interesante