Limba română, întrebare adresată de evasecrii421, 8 ani în urmă

va rog ajutatima un rezumat din 7 8 propozitii va rogg la textul ...dau coroana va roooooggggg iata acest text steagul cu cap de lup tot textu nul pot pune dau coroana va rog​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
2

Răspuns:

inca cand decebal era un baietas era foarte bun la suflet .  intr-o zi cand era cu prietenul sau,Duran au gasit un pui de lup cazut intr-o prapastie.Decebal l-a luat si la vindecat,numindu-l Suier.Odata,iarna ei s-au pornit la vanatoare , dar sau pierdut de ceilalti.Intr-o poiana o haita de lupi flamanzi se napustisera asupra lor.Suier credea ca sunt fratii lui,dar apoi el a sarit si s-a luptat cu ei.Decebal  s-a urcat in copac si a tras cu sageti in ceilalti lupi.Suier a murit.Decebal a poruncit sa se faca un cap din arama de lup la fel ca al lui Suier.Astfel a aparut steagul cu cap de lup al dacilor

Succes!♤◇

Răspuns de Werr4
1

Răspuns:

Decebal mergând prin preajma Sarmizegetusei găsi un pui de lup găsit într-o prapastie.Decebal la luat și la dus în cetate ingrijindul.

acesta când sa vindecat era blând cu cei buni și aprig cu cei rai.Ii slujea lui Decebal.

Decebal la numit șuier.acestea doi când mergeau printr-o poiana se întâlniră cu o haită de lupi.decebal și suier au inceput sa se lupte cu lupii.Suier a murit salvandul pe Decebal.

atunci Decebal a poruncit să i se facă un cap de lup care sa semene cu suier și acesta era steagul de lupta al dacilor- capul lui suier faurit din fier!

Explicație:

gata coroana??


Werr4: adică eu am dat prima răspuns și am făcut și eu tema asta și era corectă dar nu mi-ai dat coroana și nici inimă dar la aia de sus ai dat???
Werr4: ok
evasecrii421: e preA mic
Werr4: nustiu cum ție dar mie pentru asta mi-a dat 10
Werr4: in fine nu mă supar
Alte întrebări interesante