Limba română, întrebare adresată de alexandru5825, 8 ani în urmă

VA ROG AJUTATIMA URGENT DAU COROANA.Alcatuieste un text coerent pe tema:Scoala prietena mea devotata.VA ROG CIT MAI REPEDE DAU COROANA​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de saandree
0
Încă de când eram copil merg la școala . Ea este a doua casă . Aici îmi creez cele mai multe amintiri , aici am învățat primele litere , primele numere și multe altele care acum fără de ele nu pot trăi .
Școala este o prietena devotată a elevului deoarece aceasta îi dezvolta personalitatea , îl ajuta sa înțeleagă lucruri de care pana în momentele astea nu auzise ba chiar mai mult nici nu își imagina de existența acestora . La școala ne facem mulți prietenii , multe amintiri care rămân întipărite în creier și când vom fii varsniti ne vom aduce aminte de ele cu melancolie . La școala avem și îndrumători aceștia sunt profesorii alți sunt rai alți buni dar totuși fără de ei nu am intelege tainele vieți .
În concluzie școala este o prietena devotată deoarece este singura care ne învață multe lecți de care ne vom folosi pe tot parcursul vieți ba chiar mai mult școala ne ajuta sa deslușim orice mister .
Alte întrebări interesante