Limba română, întrebare adresată de fferror44, 8 ani în urmă

Va rog ajutatima urgent dau coroană si maximul de puncte. Redactează un text coerent folosind cel putin 8 epitete printre care sa se enumere si acestea : Aburii stravezii ; Râu Îngrijit ; Salcie Bătrână ; Viespe Periculoasă. Nu contează despre ce e textul,doar ajutatima va rog !!! ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de GigelCalutuu
3

aburi -albi

râu -lin

salcie -firavă

Pe malul râului lin, stătea cu crengile plecate o salcie firavă, oglindindu-se în apă. Soarele era cât pe ce să apună, iar afară se făcea din ce în ce mai frig. Când soarele aproape dispăruse, observ cum îmi apar aburi albi pe ochelari. Mi dau jos și admir ultimele raze solare care se reflectă în rău. Crengile salciei se clatină din cauza vântului, iar când devine prea frig plec spre casă.

Că titlu poți să pui "apusul" sau mai gândește-te tu la ceva ce s-ar potrivi.. Sper că te-am ajutat !:)


fferror44: Imi pare rau de nichita :(
GigelCalutuu: ..:(
GigelCalutuu: i-am dat și eu steluță..:)
fferror44: e bine:)
nichitaataman1: aa
fferror44: O sa combin textele astea
fferror44: si fac unul mare
nichitaataman1: bine
GigelCalutuu: good idea :))
fferror44: ye
Răspuns de nichitaataman1
6

Era o zi răcoroasă de toamnă.Eram în pădurea cea deasă cu copacii înalți și vechi.Stăteam lângă un râu îngrijit admirând aburii străvezii care pluteau deasupra lui.Salcia bătrână a rămas fermecătoare ca mereu.Am dormit acolo puțin până în seară,iar când m-am trezit de la vântul rece am observat o viespe periculoasă pe genunchiul meu.M-am speriat așa tare și am alergat repede acasă să îi spun mamei blânde care mă aștepta.A fost o zi frumoasă!

Explicație:

Cu plăcere!)


fferror44: mulțumesc
petrea183: Mulțumesc!
Alte întrebări interesante