Limba română, întrebare adresată de capeta12, 9 ani în urmă

Va rog ajutatima!!!!! Vreau si eu un esu cu tema,,vacanta de vara ,, acolo sa povestestesti ca am petrecuto la bunici ------- ,acasa adica nu am fost in vacanta nici intro tara .......

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Valentina114
1
Vacanța de vară
Eu in această vacanță am făcut o mulțime de lucruri. Am fost toată vara la bunicii mei unde acolo e cel mai frumos loc unde poti sa stai.. Îmi iubesc bunicii si ei pe mine.. Bunicul m-a învățat să pescuiesc , iar bunica să fac plăcinte.. A fost super distractiv. Maine bunica se duce să facă cumpărături pentru casa! Eu cu bunicul ne amuzeam cu pescuitul si scăpasem din greșeală găleata cu toți pestii..Cand a venit bunica a spus ,,CE S-A ÎNTÂMPLAT AICI?".. Nimic.Nu s-a întâmplat nimic! spuse cei doi amuzanți..În timp ce eu si bunicul strângeam peștii , bunica a lăsat la cuptor o plăcintă și s-a dus fuga să i-a șorțul... până a venit ea, a găsit cuptorul deschis si cei doi năzdravăni erau băgați in el mâncând din plăcintă .. Ce faceți iar,spuse ea..
Ne-a făcut poftă și am luat câte puțin..Crede-ne!
si bunica iar i-au iertat !! Bunicul ma trimite să iau apa de la puțul străvechi de acum 70de ani.
Apa aceea e sfințită e foarte bunã si dulce când o bei ! spuse bunicul
În sfârșit s-a terminat vara si a venit timpul sa plec acasă ..Le-am spus bunicilor la revedere si-am plecat!!.. A fost foarte frumos la voi, o sa mai vin vara viitoare.. Vă iubesc mult !
Nu am stiut ce sa mai scriu si am lăsat așa .. Vezi daca îți place !

capeta12: ms mult :)
Alte întrebări interesante