Limba română, întrebare adresată de Nicolasrrrejs, 8 ani în urmă

Va rog ajutor am nevoie urgenta!!!! ​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de opreaana791
1

Răspuns:

E iarna. Fulgii de nea cad încetișor din cerul cenușiu. Afara e viscol. Brazii danseaza in bătaia vântului, în timp ce mama face cozonacii,ursii hibernează si razele soarelui fac ca zapada sa sclipească.

Pe poteca ce o zaresc, vad cum un iepuraș sare țop-țop si intra in vizuina sa. Peisajul e minunat si e parcă dintr-o poveste.

Privesc cum fereastra prinde forme: cum gheata o stăpânește si cum incepe si se aburește... Nu-mi vine sa cred ce vad. Totul mie se pare venit dintr-un basm: plapuma de nea,fulgii sclipitori,cerul cenusiu,brazii dansatori,ursii somnoroși si iepurii hoinari..

In scurt timp zapada s-a topit. Aceași brazi se clatina din nou. Aceleași raze lumineaza țărâna. Insa ceva e diferit. De-a dreptul minunat. Undeva,in depărtare zaresc ceva mic,gingas si alb. E un ghiocel. Semnul primaverii.

Vad cum totul prinde din nou contur. Vad cum pajiștile inverzesc si florile înfloresc. Vad albine,vad si fluturi,vad si pasari,vad si muguri. Sufletul meu înflorește. Fereastra mea nu mai e înghețată și poteca s-a uscat. Vad departe varful unui munte. Un munte verde. Un munte care ajunge pana la nori. La norii pufosi,albi si gingasi. Iar observ cum soarele îmi zâmbește multumit. Totul e atat de frumos...

SFARSIT

Explicație:

Ok...deci asta-i textul...Daca vr poti sa adaugi ceva sau sa schimbi cv la el.

sper ca te-am ajutat:)

coroana?

Alte întrebări interesante