Va rog ajutor!!! imi trebuie pana la 23:00!!!
Anexe:
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
De exemplu:
a) 5√3+7√3-9√3-(6√3-12√3+10√3)
Stim ca: a√b+c√b=a+c√b
Asa ca: 5√3+7√3-9√3=12√3-9√3=3√3
Si ramanem cu:
3√3-(6√3-12√3+10√3)=
=3√3-(6√3-22√3)=
=3√3-(-16√3)=
=-19√3
Toate punctele se rezolva la fel. Sper ca te-am ajutat si ai grija la calcule!
;)
UnicornulVesel82:
mersiii multtttt!!!
Răspuns de
1
Sper că te am ajutat!!!
Anexe:
Alte întrebări interesante
Engleza,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Istorie,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Chimie,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Franceza,
9 ani în urmă