Engleza, întrebare adresată de miholcamarius0p4k87e, 8 ani în urmă

Va rog ajutor la traducere ​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de lucavlad1209
0

Articole pe forum CARACTERE COLORATE Personajele interesante din filme și cărți sunt foarte distractive. Care sunt personajele tale preferate? Miku Japonia lui este Goku, El este eroul Dragon Ball, un comic japonez manga Numele său real este Son Goku. Este foarte curajos și puternic. Goku face parte din toate benzile desenate și filmele Drogon Ball. Harry Marea Britanie Personajul meu preferat este Katniss Everdeen din trilogia Jocurilor Foamei. Katniss are 16 ani și este din districtul 12. Face parte dintr-un program de televiziune anual numit Jocurile Foamei. Este un bun vânător și este foarte inteligentă și curajoasă. Ryan. Australia Batman este personajul meu preferat. Este un super-erou în Gotham City. Batman este într-adevăr un milionar numit Bruce Wayne. El este vedeta filmului The Dark Knight.


lucavlad1209: sper ca te am ajutat
Răspuns de mariusivanciu037
0

Răspuns:

a) El e Goku. El e eroulDragon Ball-ului, o bandă desenată manga japoneză. Numele său real e Son Goku. El e foarte brav și puternic. Goku este în toate benzile și filmele Dragon Ball.

b) Caracterul meu preferat este Katniss Everdeen din Jocurile Foamei Trilogia. Katniss are 16 ani Ea este din districtul 12. Ea estela o televiziune anuală numită jocurile foamei. Ea este un vânător bun, iar ea este foarte inteligență și bravă.

c) Batman e caracterul meu preferat. El este un super erou în orașul Gotham. Batman este un milionar numit Bruce Wayne. El este starul filmului Cavalerul Negru.


mariusivanciu037: îmi pare rău unde nu am spus spații
miholcamarius0p4k87e: e ok
Alte întrebări interesante