Limba română, întrebare adresată de cc97789, 8 ani în urmă

VA ROG AJUTOR NU AM PIC DE INSPIRATIE... Imaginează-ți că ești Jim. Formulează un răspuns la propunerea lui Tom. Continuă textul cu 5-7 rânduri, astfel încât să fie o încheiere a fragmentului de mai sus. "MAI JIM, MA DUC EU SA ADUC APA DACA DAI TU NITEL CU BIDINEAUA.​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de targoviste44
0

- Hei, Jim...! Ce-ar fi s-o tulim spre Dolhasca..., în zori, la prima suflare a cocoșilor de munte ?!

- Las-o mai moale, Tom... A zis-o la difuzorul lui Caramblu că de la noapte bate musonul verde..., la vro 3 zile o să bată, dar nu pe uscat, va fi ceva de udătură printre arinii de peste Fundătura Văii.

- Hei, Jim..., nu fii trist amice! Am luat noi piept cu musonul verde și mai acu doi ani, când ne goneau pândarii lu Oskarrides Blănaru... de  azvârleau spre noi chelălăit din flinte ruginite. Dacă e să mergem..., mergem !

- Om mere, dar... Dar să strâmtăm cărarea pe la Potcoava Dângului, poate-ar mai fi vro damigeană de ceva tescovină,  năbușită printre urzici, sub Dealu Florii.

- Hei, Jim, că bine zici ! Mereu ai fost pe fază, doar de-asta te-am și luat sub aripile mele de vultur și aspru și sticlos. Așa că..., hai să tiptilim spre tufărișurile din umbra lu Potcoavă..., așa, spre deocamdată, nu definitiv.


cc97789: pai și unde este terminația acelei fraze:(?
targoviste44: în expirație,
eu am folosit doar inspirația
cc97789: am inteles,ok
cc97789: oricum o inspirație rar întâlnită, felicitări
Alte întrebări interesante