Engleza, întrebare adresată de atayronAlex, 9 ani în urmă

Va rog am nevoie de compunerea asta tradusa din romana in engleza
Multumesc anticipat

A existat un sentiment de magie cand m-am trezit sambata dimineata intr-o zi de vara cu aromele de vara care vin prin fereastra de la dormitor . Am simtit ca urmeaza o zi fantastica , m-am ridicat si m-am uitat pe geam , moment in care am simtit mirosul florilor , am auzit pasarile cantand , vantul care batea usor prin frunze , toate acestea m-au facut sa cred ca sunt intr-o livada de flori viu colorate care exprima fericire si dragoste . Am decis sa merg in cautarea acestui loc , asa ca am merg singur prin padure in cautarea acestul loc minunat . Dupa cateva minute de mers mi-am dat seama ca acel loc este defapt chiar langa mine , in toata padurea se aflau flori , animale si soarele care stralucea puternic .

"Imi cer scuze pentru greselile gramaticale"

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de iakabcristina2
2
There,was,a,magic,feeling,when,I,woke,up,on,a,Saturday,morning,with,the,summer,smell,coming,from,my,bedroom,window.I,knew,a,fantastic,day,is,ahead,I,stood,and,I,looked,out,the,window.Right,then,I,felt,the,flowers,smell,I,heard,the,birds,singing,the,wind,smoothly,blowing,through,the,leaves.All,these,made,me,feel,like,I,was,in,the,middle,of,a,colourful,garden,which,expresses,happiness,and,love.I,decided,to,go,and,look,for,this,place.All,by,myself.
After,minutes,of,walking,I,realized,that,place,was,right,next,to,me,because,in,all,the,forest,there,were,flowers,animals,and,the,sun,was,shining,in,the,sky.
Alte întrebări interesante