Limba română, întrebare adresată de mariadiana2006, 9 ani în urmă

Va rog am nevoie de o compunere hazlie cu titlul la munte

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de samiraenache
1
In vacanta de vara eu si parintii mei ne-am decis ca in loc de frumoasa aventura la mare, pe care o practicam in fiecare an,l sa facem o schimbare si sa ne ducem la munte. Sincera sa fiu nu mai fusesem la munte pana atunci si chiar nu stiam ce se va intapla. Dupa cateva ore bune de mers cu masina am ajuns LA MUNTE. Am remarcat acest lucru pentru ca simteam aerul curat si.. mi se infundase urechile. Dar am trecut peste asta pentru ca peisajul uimitor m-a cuprins.. am ramas nemiscat/a. Priveam atenta la muntii enorm de mari si ma gandeam.. cate am pierdut pentru ca nu mai fusesem pana atunci la munte. Dar tata strica momentul. Vine la mine cu o pereche de skiuri si imi zice
  - Ai terminat? Acum hai, somnoroaso.
Imi pun skiurile si realizez.. ca ma pripisem in legatura cu muntele. Chiar vreau acum inapoi la mare.
Răspuns de gabrielacamelia
1
                                                 La munte
 Eu ma plimbam prin casa ,cand ,deodata m-am gandit sa merg la munte impreuna cu prietenii si familia.
A doua zi mi-am invitat toti prietenii la munte ,dar nici unul nu a vrut sa vina. Mi-am invitat familia ,dar si ei aveau multa treaba si nu puteau veni .
  Mi-am facut bagajul si am plecat LA MUNTE .Cand am ajuns acolo eram trist ca nu era nimeni alaturi de mine .Dar cand m-am uitat mai bine in jur , erau deja acolo toti prietenii mei si familia .
   Mi-a placut mult vacanta asta !
Alte întrebări interesante