Limba română, întrebare adresată de elenaflorea80, 8 ani în urmă

Va rog , am nevoie de o descriere a unei bunici , dar sa fie foarte frumoasa și să îți de-a lacrimile când o citești . Dau coroana ​


ciuci1391: ia

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de mmoca32
2

Răspuns:

Bunica mea este frumoasa, chiar și dacă este mai în vârstă eu tot tânără o vad. Ea îmi da energia să ma ridic din pat și imi dau seama ca merita sa îmi trăiesc viata și sa ajung și eu ca ea. Prin ochii ei caprui/verzi/albastrii ii poți vedea toate gândurile și emoțiile, parul ei aspru cu fire albe arata ca a dus o viata foarte frumoasa, ridurile de care tot timpul se plânge eu nu le vad ca pe un defect, sunt foarte frumoase, ea e frumoasa asa cum e. bineînțeles că atunci când era mai tânără era mai frumoasa mai vioaie,dar și acum e și ii sunt foarte recunoscător/recunoscătoare ca încă este lângă mine și ca pot sa îmi petrec timpul cu ea.


elenaflorea80: mulțumesc
mmoca32: cu placere
Răspuns de Alexuta789
2

Explicație:

Bunica este cea mai importantă persoană din viața mea deoarece gama ocrotește imi sta alături cu ea pe telecomenzi tatea timpului din viața mea Ia mă ajută să învăț să desenez să citesc.Ea este cu mine în parc îmi citește seara și mă apără de pericolele care se Ascund sub pat de monștri bunica este persoana dragă. Imi este alături necontenit îmi dă sfaturi și mă ajută în problema bunica este ființa dragă. Pentru mine este mama mamei mele de unde am de învățat foarte multe de fiecare dată când mă cert cu mama, bunica este stâlpul meu de sprijinul unde mă duc să plâng și de unde primesc cele mai bune sfaturi .Ea mă ajută să devin un om în viață mă ajută să îmi aleg o carieră, mă ajută să îmi descopăr pasiuni pe care nu le aveam.

Incă de la naștere copiii stau lângă părinții lor dar de la o vârstă fragedă aceștia ajung să petreacă cel mai mult timp din viața lor cu bunicii bunicile. Sunt alături ajutând să învețe lucruri noi să se împrietenească cu oameni noi dar să nu vorbească cu străinii pe stradă sau să le de atenție bunica îți este alături indiferent de timp. Bunica este un dar de la Dumnezeu care ne ajută să ne descoperim pe noi înșine să vedem bucuriile din jurul nostru și pe oamenii care ne înconjoară să iubim și să îi respectăm pe cei în vârstă să iubim pe părinții noștri să nu îi supără niciodată ne învață cum să trăim viața cum să prețuim fiecare secundă. De la bunica am învățat cele mai frumoase povești cu zâne cu prințese de unde mereu binele învinge iar răul este doborât am învățat de la bunica mea că orice fată poate deveni o prințesă salvată de un prinț și că orice fata are are în ia o mică Zâna ce zboară mereu si zâmbește.


elenaflorea80: mulțumesc
Alte întrebări interesante