Religie, întrebare adresată de fiona1161, 8 ani în urmă

Va rog am nevoie pt ora de religie de un eseu despre
Ajutor
Recunostita
efort/schimbare
Martirisirea credințe


BibliaÎnAjutor: Una dintre acele sau despre toate?

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de BibliaÎnAjutor
2

Răspuns:

  • Ajutorul, este atunci când cineva te ajută la o nevoie. De multe ori noi cerem ajutorul pentru că singuri nu putem face acel lucru. Dumnezeu, este ajutorul potrivit în care ne putem încrede, pentru că Dumnezeu când ajută, ajută din toată inima, și El ajută pe cel care cere ajutorul de la El.
  • Recunoștința, este atunci când recunoști ceea ce ai făcut s-au cineva ți-a făcut un bine. Recunoștința mai poate fi, atunci când ai făcut ceva rău, și te recunoști că ai făcut acest lucru tu.
  • Efortul aduce schimbare în viața fiecărui om. Când vrei sa ai o schimbare în viață, este nevoie ca să depui efort, pentru că schimbarea nu vine, până nu depui efort și stăruință. Uneori, ca să faci o schimbare, trebuie să depui mult efort, și singur asta nu o poți face, ci doar cu ajutorul Lui Dumnezeu poți să depui atâta efort ca să ai schimbare în viața ta.
  • Mărturisirea credinței, o poți face prin vestirea cuvântului lui Dumnezeu, prin evanghelizări, chiar și prin faptele tale poți să faci o mărturisire a credinței. Dacă ai comportamentul Lui Isus Hristos, dacă vorbești așa cum vorbea Isus Hristos, dacă spui oamenilor despre Dumnezeu, atunci oamenii vor crede în cuvintele tale și se vor schimba, pentru că văd că ești un om deosebit de ceilalți.

fiona1161: ms
BibliaÎnAjutor: cu drag!✿
Alte întrebări interesante