Vă rog am nevoie repede!
Anexe:
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
0
Rezolvarea in atașament
Anexe:
Răspuns de
0
2)[tex] (\sqrt{3- \sqrt{5} } + \sqrt{3+ \sqrt{5} } ) ^{2} =( \sqrt{3} -5+ \sqrt{3} +5)^2=
\sqrt{3} ^2-5^2+ \sqrt{3} ^2+5^2[/tex]=3-25+3+25 reducem -25 si 25 si ne ramane 3+3=6
3)a) ma=
mg=
b)ma=[tex] \frac{5+ \sqrt{11}+5- \sqrt{11} }{2} reducem cei doi radicali asemenea dar cu semn diferit = \frac{5+5}{2}[/tex]=
mg=
c)ma==
a=(
b=(
mg=
3)a) ma=
mg=
b)ma=[tex] \frac{5+ \sqrt{11}+5- \sqrt{11} }{2} reducem cei doi radicali asemenea dar cu semn diferit = \frac{5+5}{2}[/tex]=
mg=
c)ma==
a=(
b=(
mg=
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă