Engleza, întrebare adresată de cutuinicusorp90q4k, 8 ani în urmă

Vă Rog Am Nevoie Să Traduc Testul
Dau Fundă, vă rog ! ​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Anon190
1

Răspuns:

Aproximativ acum 10 ani mama mea a fost angajata sa predea la o universitate din Indonezia. Toti am mers sa locuim cu ea. Ne am distrat de minune dar , anul trecut , parintii mei au decis ca vor sa se intoarca in UK. Aveam multe lucruri pe care clvoiam sa le aducem cu noi - toata mobila din casa, de fapt.

Asa ca mama si tata au mers la o companie de livrari si au aranjat sa luam totul cu noi intr -un container din acela , pe care il vezi pe nave. Compania a incarcat totul in acesta: fotoliile si canapelele , televizorul, dulapuri, birouri , chiar si toate covoarele si perdelele.

Am zburat inapoi in UK si am asteptat sa vina containerul. Aproximativ 10 saptamani mai tarziu un camion a ajuns in fata casei noastre. Tasat in spate avea o cutie de metal verde. Eram foarte entuziasmati. Omul a deschis containerul si a inceput sa descarce lucrurile noastre. Dar nu erau ale noastre. Containerul era plin de motociclete. Era containerul gresit. Parintii mei erau foarte suparati. Dar povestea are un final fericit. Omul a luat motocicletele si containerul si a plecat, si aproape doua luni mai tarziu lucrurile noastre au sosit.

Alte întrebări interesante