Limba română, întrebare adresată de borbedavid2008, 8 ani în urmă

VA ROG AM NEVOIE URGENT DE UN TEXT NARATIV (INVENTAT) CU CEL PUȚIN 2 EPISOADE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de alinapenescu36
5

Explicație:

Intr-o zi de vara ma plimbam prin parc și am văzut prin iarba o lumina puternica mm apropiat și am văzut o zâna, nu îmi venea sa cred. În a doua zi nu am mai văzută. Când eram pe cale sa adorm o alta lumina de afara mi-a atras atenția. Mama du sa vad și era zâna care vroia sa vorbească cu mine și să-mi ceara ajutorul pentru o misiune impotranta misiunea era sa mergem intr-o peșteră întunecată și sa găsim o sabie fermecata. Am acceptat sa o ajut pe zâna.

Pana sa ajungem nea întrat în cale un elf care a zis ca putem întra pe teritoriul sa numai dacă ii aducem apa dintr-un izvor fermecat și a acceptat la izvor ne-am întâlnit cu un pescuitul care avea nevoie de ajutor sa care pești pana la căruță sa.

Am ajutat recunoscător el Lea dat o piatra fermecata în caz de pericol.

Ei au luat apa i-au data elevului și au putut trece.

Dar un dracon care păzea sabia nu le-o putea da decât dacă îl invingeau la o lupta.

Băiatul și zâna înghețarea de frica când ii vedeau puterea dar si-au amintit de piatra oferita de pescar și au folosit-o, prin norocul sa au învins și au luat sabia zâna avea de fapt nevoie da sabie ca sa învingă spiriduși cei rai care ii intrasa în satul sau unde rea prințesa.

Băiatul era fericit ca a putut să-și ajute noua priete, ea fiind recunoscătoare a spus ca când va avea nevoie de ajutorul sau ea va fi acolo.

Sfârșit! SPER CA TE-AM AJUTAT


borbedavid2008: MULȚUMESC MULT
anonimul6930: cpl
Alte întrebări interesante