Limba română, întrebare adresată de Pinchertina00, 9 ani în urmă

Va rog am nevoie urgent!!
Redactează o compunere de 20 de rânduri în care să descrii o zi întunecoasă. Sa fie 20 de rânduri!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de kitty200512
2
E o zi rece de toamnă. Încă dis-de-dimineață, o ploaie măruntă și mohorâtă a început să cadă din cerul plumburiu. Stropii mici și grei acopera  necontenit solul, într-un ritm foarte rapid, de parca ar dori sa inunde intreg globul care a capatat o nuanta mohorita. Ploaia nu conteneste nici pentru clipa. Dar ne framinta o intrebare: ce vazduhul misterios este asmenea unui ocean care este la fel de mare? In timpul acestui fenomen al naturii bolta cereasca capata nuante inchise din cauza norilor negri si grei, deoarece ei sunt foarte tristi si se cearta, probabil ca s-au iscat vre-un conflict si nu gasesc solutia necesara ..... 
SPer ce te-am ajutat cu un inceput de microeseu.


ILoveBigTimeRush: a spus 20 de rânduri
ILoveBigTimeRush: tu ai scris 8 rânduri, mai ai nevoie de 12 ca să faci 20.
kitty200512: eu am dat un inceput
kitty200512: citeste la fine de eseu ce am scris mai bine
Pinchertina00: Scuze ketty tu meritai coroana
Pinchertina00: Am scris.o pe a ta la școală
ILoveBigTimeRush: ai spus decat 20 de randuri
ILoveBigTimeRush: eu mi-am dat din timpul meu ca sa ce?
kitty200512: ma bucur ca te-am putut ajuta
Răspuns de ILoveBigTimeRush
1
O zi întunecoasă
Astăzi e o zi frumoasă, superbă și să faci multe activități în aer liber. Dar din întâmplare s-au apropriat mulți nori negri și furioși. Păcat că plouă, soarele stă ascuns sub norii cei răi, lacomi, mârșavi și haini. Plouă cu găleata! Am sunat-o pe Alexandra și am aflat că la cea mai bună prietenă a mea, e cald și frumos în Irlanda, iar eu când i-am spus că plouă, se întristase. După mi-a spus că trebuie să se culce, dar eu i-am spus noapte bună, la fel și ea mie, dar mi-a spus ”O zi frumoasă, dacă vremea se face mai frumoasă...”.
Ce cumplit! In Nordul și Vestul țării plouă oribil! E o inundație! Am aflat la meteo. Și a spus ca o să se întâmple așa și în Sudul și Estul României. Vai de noi! E foarte rău! Îmi este milă de șoferi sau alții.
Peste două ore și jumătate.
E foarte-foarte-foarte-foarte rău, dar cumplit! E o mare inundație în Sud! Apa are adâncimea de nouă metri, aproape ne scufundăm. Oare poate fi și mai rău de atât? Întreb și eu. Ploaie ca asta nu am mai văzut așa ceva în viața mea, decând sunt pe Terra nu a mai fost așa!
Trebuie să mă relaxez, că altfel o să înnebunesc și o să plâng, iar mama, tata, fratele și sora mea nu o să poată să mă calmeze deloc!
Peste patru ore si cincisprezece minute.
Din păcate, e și mai rău! Dar, a fost cel mai urât vis!
Alte întrebări interesante