Studii sociale, întrebare adresată de timeeavlad2646, 8 ani în urmă

Va rog!!! Avantajele și dezavantajele împrumutului bancar pentru studenți.​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de mtruta92396
0

Răspuns:

Este foarte simplu să soliciți un împrumut – intri pe site-ul creditorului și completezi un formular.Este comod – totul se realizează electronic. Nu trebuie să mergi până la sediu ca să depui actele sau să semnezi contractul.Este rapid – obții banii în cont în 2 ore de când aplici.Nu îți iei un angajament de lungă durată față de creditor. Dacă faci un împrumut la bancă, trebuie să plătești rate lunare 5,10,20 de ani. Cu un împrumut rapid, returnezi banii în maxim 35 zile. Tu alegi ziua și suma!Nu ai nevoie de garanții, giranți sau teancuri de documente. Trimiți prin e-mail copia după buletin.Dacă returnezi banii mai devreme de data stabilită, plătești doar dobânda acumulată până în acel moment.Nu plătești niciun comision. Plătești doar dobândă. Noi avem 0% dobândă la primul împrumut.Dacă nu poți returna împrumutul la data aleasă de tine, poți prelungi perioada de rambursare.Poți aplica pentru un credit chiar dacă istoricul tău cu Biroul de Credit nu este perfect.

Dezavantaje:

Nu ai garanția că solicitarea ta va fi acceptată – Creditorul analizează cererea ta și decide dacă îți acordă împrumutul.Sumele pe care le poți împrumuta sunt destul de mici, între 100 și 1000 lei. Te ajută doar în rezolvarea unor probleme obișnuite sau unor nevoi urgente.Returnezi toți banii o dată.

Gândește-te bine dacă poți returna împrumutul din salariul tău. Împrumută exact cât ai nevoie. Nu lua mai mult decât poți returna.

Acum că ai văzut părțile bune și pe cele mai puțin bune, poți să hotărăști dacă această variantă este ok pentru tine sau nu.

Sfatul nostru este să analizezi cu atenție ofertele institutiilor financiare care acordă credite pe termen scurt și să o alegi pe cea care ți se potrivește cel mai bine.

Alte întrebări interesante