Matematică, întrebare adresată de MihaiIonita2, 8 ani în urmă

va rog cat mai repede rezolvare completa

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de 102533
5

Răspuns:

Explicație pas cu pas:

Anexe:
Răspuns de Maas10
5

Răspuns:

 \frac{{3} }{ \sqrt{2} }  \div ( \sqrt{6} ) {}^{ - 1}  +  \sqrt{6}  \div ( \frac{1}{ \sqrt{8} } ) {}^{3}  \\  \\  =  \frac{3}{ \sqrt{2}  }  \times  \sqrt{6}  +  \sqrt{6}  \div  \frac{1}{16 \sqrt{2} }  \\  \\  = 3 \sqrt{3}  +  \sqrt{6}  \times 16 \sqrt{2}  \\  \\  = 3 \sqrt{3}  +  \sqrt{6 \times 2} \times 16  \\  \\  = 3 \sqrt{3}  +   \sqrt{12 }  \times 6 \\  \\  = 3 \sqrt{3}  + 16 \sqrt{12}  \\  \\ =  3 \sqrt{3}  + 16 \sqrt{2 {}^{2} }  \sqrt{3}  \\  \\  =3 \sqrt{3}   +  16 \times 2 \sqrt{3}  \\  \\  = 3 \sqrt{3}  + 32 \sqrt{3}   \\  \\  = \bf\pink{35 \sqrt{3} }

Alte întrebări interesante