Va rog!! cel cu expresia
Anexe:
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
E(x)=(x²+2x+1-x²)/[x(x+1)]:(x²+2x+1-x²)/[x²(x+1)²]=(2x+1)/[x(x+1)]*[x²(x+1)²//(2x+1). simificam 2x+1 si x(x+1)=> E(x)=x(x+1) . Rezultatul este un produs de doua nr consecutive. intotdeauna produsul a doua nr consecutive este un nr par=> E(x) este nr natural par pt ∀ n nr natural
Martinel111:
asta daca poti
Alte întrebări interesante
Limba română,
9 ani în urmă
Informatică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă