Limba română, întrebare adresată de isia9975, 8 ani în urmă

va rog cine ma ajută la o compunere despre incheierea primul semestru .dau coroana

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de mihalacheflorentina6
3

Întotdeauna încheierea primului semestru de școala era un eveniment special pentru mine. Marca sfârșitul tiraniei profesorilor asupra copiilor. Nu exista an școlar in care sa nu avem un profesor dispus sa dea note mici la materia lui de aceea an de an la sfârșit de prim semestru se organiza o festivitate unde organizatorii erau părinții și elevii de regula petrecerea de sfârșit de semestru se ținea intr-o sala de curs mai mare acolo erau invitați toate cadrele didactice toți părinții și noi copii.In cadrul acestei festivități se anunțau cei mai buni elevi, se acordau premii și se servea câte o gustare.

Răspuns de denisaciripan1
8

Primul semestru din clasa...(ce clasa esti) s-a încheiat. Timpul a trecut mai repede de cât mi.am imaginat.

Parca ieri ma întorceam la scoala dupa o frumoasa vacanta de vara si cu emoție și optimism eram pregătită să încep un nou an școlar.

Semestrul acesta a fost unul foarte bun si pot spune că l-am încheiat cu bine ! In acest semestru, am invatat si descoperit mii de lucruri noi, ba chiar mi.am făcut si noi prieteni la școală !

Am trecut prin multe momente tensionate cum ar fi cele de dinaintea unui test dar si prin momente frumoase si de neuitat!

Ma bucur ca am încheiat cu succes acest semestru si sper ca si semestrul următor sa fie la fel de frumos si sa ma descurc la fel de bine!






Alte întrebări interesante