Limba română, întrebare adresată de mata2004, 9 ani în urmă

Va rog cine ma ajuta si pe mine La urmatoarea cerinta?Redactati un text de 7-8randuri in care urmatoarele cuvinte sa fie complemente:deal,casă, văzduh .Dati un titlu potrivit.Va rog!Este urgent!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
0
                                           Natura
     Bunicii mei locuiesc in zona de deal . A lor casa este nu aproape de Dealul Silvaniei . Mereu cand merg la dumnealor in iau zmeul si il inalt in vazduh . Ma joc cu copii , alerg  , inotam vara in bazin .

Copilăria nu este numai copilăria pe care am trăit-o într-adevăr dar şi totalitatea impresiilor despre ea care s-au format în adolescentă şi la maturitate. De aceea, copilăria pare lungă. Probabil fiecare perioadă a vieţii este multiplicată datorită reflecţiilor despre ea în perioadă următoare.

Răspuns de Mihaella123
0
Intr o zi  de vara  am iesit din casa cu gandul la dealul din apropiere unde stiam ca rasar  flori frumoase. Dupa ceva timp m am hotarat sa  plec intr-acolo pentru a culege flori . Cand  am ajuns pe deal am inceput sa culeg flori care mai decare  mai frumoase.... cand dintr - o data  mi-am ridicat capul si am vazut in vazduh  ca o pasare incerca sa zboare desi era ranita la o  aripa. Cand nu a mai putut continua , pasarea  a cazut  pe pamantul moale. Eu am fugit repede spre ea si am luat o la mine acasa si am ingrijit o cat de bine am putut. Dupa o saptamana pasarea si a revenit si a putut zbura din nou iar eu am fost foarte fericita ca am ajutat o


Mihaella123: scz am uitat titlul : Pasarea ranita
Alte întrebări interesante