Limba română, întrebare adresată de andreyzanser, 8 ani în urmă

vă rog compunere la tema '' '' '' '' Prietenia''

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de awww222
2

Răspuns:

Prietenia

Prietenia este modul prin care trăim. Este viață. Fără prietenie, nimeni nu ar fi putut să trăiască, deoarece oamenii din trecutul nostru au trebuit să lege o relație de prietenie între ei, pentru a supraviețui

Prietenia este un act de iubire și de apreciere. De asemenea, este și un act complex de realizat pentru unele persoane. De ce? Pentru că, nu toți se simt confortabil atunci când solicită ajutorul altora, dar cei care se simt bine făcând asta, au un avantaj.

Prietenia nu este întotdeauna benefică, deoarece nu toate persoanele știu să se comporte într-o relație de prietenie, alții chiar dezbină unele relații.

Răspuns de utilizator888
0

Răspuns:

Prietenia

O relație de prietenie este esențială unui om.Un prieten adevarat este persoana in care ai incredere cu adevarat,persoana in care te poti baza linistit, care iti este alaturi si la bine,si la greu,care te sprijina in fiecare moment,careia ii pasa de tine si care te face sa te simti fericit si in siguranta cand esti alaturi de ea.Cei mai multi dintre noi au un prieten cel mai bun.Prietena mea cea mai buna este Georgiana,cu ea ma inteleg exceptional chiar daca ne mai certam din cand in cand dar ne impacam repede,pentru ca noi reparam,nu aruncam.Si suntem prietene de aproape 8 ani!Ea mi-a fost alaturi si cand am ras,si cand am plans.In ea am o incredere de nemarginit.

   A fost,este,si va fi cea mai buna prietena a mea pt totdeauna!

Explicație:

Alte întrebări interesante